Trei noi rute vor fi disponibile în portofoliul operatorului aerian Wizz Air, începând din 13 iunie 2023, de pe aeroporturile din Bucureşti şi Timişoara către Grecia şi Luxemburg.

"Călătorii români care pleacă de pe Aeroportul Internaţional 'Henri Coandă' Bucureşti au şansa de a vizita două noi destinaţii, printre care şi Luxemburg, destinaţie de călătorie populară datorită vechilor cetăţi, peisajelor pitoreşti şi văilor care produc unele dintre cele mai bune vinuri din lume. Una dintre principalele atracţii este Centrul Vechi al oraşului. Conservat într-un mod minunat, acesta a fost desemnat Patrimoniu Mondial UNESCO în 1994. Turiştii pot descoperi locuri frumoase, cum ar fi Place d'Armes, o mică piaţă din zona pietonală, Chemin de la Corniche, cel mai frumos 'balcon' din Europa, liftul panoramic Pfaffenthal şi grandiosul Palat Ducal. Skiathos este una dintre cele mai verzi insule din Arhipelagul insulelor Sporade, Grecia, care te poate surprinde cu plajele aurii, natura, pădurile bogate şi viaţa de noapte efervescentă. Insula este pitorească, neatinsă, cu apa cristalină a Mării Egee. Cea mai faimoasă şi vizitată plajă este Koukounaries, considerată a fi una dintre cele mai frumoase plaje la Marea Mediterană. Skiathos combină tot ceea ce este necesar pentru o vacanţă de vară perfectă: coaste uimitoare, hoteluri de lux, servicii extraordinare pentru clienţi, mese rafinate şi o mulţime de locuri unde te poţi bucura de apus", conform Agerpres.ro.

De asemenea, pasagerii care pleacă din Aeroportul Internaţional "Traian Vuia" Timişoara pot rezerva zboruri directe către insula Zakynthos.

Orarul de zbor este următorul: Bucureşti - Luxemburg (marţi şi sâmbătă, începând din 13 iunie 2023 - la preţ de 29,99 euro/149 lei pe segment/persoană), Bucureşti - Skiathos (joi şi duminică, din 15 iunie 2023, la tarif de 34,99 euro/169 lei de persoană/segment) şi Timişoara - Zakynthos (joia, din 15 iunie 2023, la preţ de 34,99 euro/169 lei de persoană, zbor dus).

Compania aeriană Wizz Air operează o flotă de 177 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Sursa foto: Wizz Air

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri