Parcul Carol I, situat în sectorul 4 al Capitalei va avea un nou sistem de irigații pentru întreținerea spațiilor verzi. Anunțul a fost făcut de Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.

Cu o vechime de peste un secol, Parcul Carol I va beneficia de un sistem modern de irigații, necesar pentru întreținerea spațiilor verzi.

„Am semnat certificatul de urbanism necesar proiectului realizării sistemului de irigații, am elaborat studiu de fezabilitate și avem aprobată tema de proiectare. Următorii pași procedurali sunt obținerea tuturor avizelor tehnice necesare și emiterea autorizației de construire, după care vom putea începe execuția lucrărilor propriu-zise. Durata estimată a proiectului, prin care se intenționează asigurarea necesarului de apă pentru flora existentă și a confortului specific culturilor de plante, este de 6 luni”, a scris Nicușor Dan pe pagina sa de Facebook.

Parcul Carol I se întinde pe 45 de hectare și are o istorie de 117 ani. Parcul a fost proiectat de arhitectul peisagist elvețian Eduard Redont, fiind inaugurat în 1906, cu ocazia sărbătoririi a 40 de ani de domnie a regelui Carol I.

Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri