Un număr de 7.000 de locuri noi de parcare şi o parcare supraterană vor fi amenajate, până la finalul anului, în Sectorul 5, potrivit city managerului Rareş Hopincă, citat de Agerpres.

"Creştem numărul de locuri de parcare cu aproximativ 30%. Este o solicitare expresă din partea cetăţenilor, pentru că efectiv în aceste zone nu mai ai unde să parchezi. Până la finalul anului, locuitorii vor avea parte de 7.000 de locuri noi de parcare în tot Sectorul 5, dar şi de o parcare supraterană", a anunțat Rareş Hopincă.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 5 au precizat că a început marcarea locurilor de parcare în zona străzilor Humuleşti, Aleea Bacău şi şoseaua Sălaj.

Potrivit acestora, cei care doresc să obţină un loc de parcare sunt rugaţi să depună o cerere online pe platforma parcari.sector5.ro, secţiunea "Solicitare loc parcare 2023".

Reprezentanţii autorităţii locale au afirmat că locurile de parcare vor fi atribuite în ordinea cronologică a cererilor transmise electronic prin intermediul platformei, cu respectarea hotărârii Consiliului Local nr. 184/2021 privind aprobarea Regulamentului de atribuire şi exploatare a locurilor de parcare de reşedinţă din Sectorul 5.

Pentru informaţii suplimentare, cei interesaţi au la dispoziţie numărul de telefon 0213.144.318, interior: 1121/1139 sau adresa de e-mail parcari@sector5.ro.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri