CNAIR a reclamat furtul plasei de sârmă care susținea pietrele din gabioanele montate pe DEx12, Craiova - Pitești.

Potrivit CNAIR, au fost furate plase de sârmă din gabioane, în zona podurilor. Aceste gabioane, afirmă compania națională de drumuri, au un rol foarte important pentru siguranța podurilor deoarece stopează eroziunea malurilor. Ca urmare, Secția de Drumuri Naționale Slatina a depus plângere penală pentru distrugere și furt.

”De pe zona drumului se fură multe, indicatoare, catadioptrii, coșuri de gunoi, mobilier etc. Dar, de data asta s-a depășit orice limită”, afirmă DRDP Craiova.

Drumul Expres 12 Craiova - Pitești va avea 121 de kilometri lungime. În prezent, doar pe o treime se poate circula, restul fiind în construcție. Furtul a avut în zona localității Balș,iar hoții riscă până la 3 ani de închisoare. Plasa a fost furată de pe o suprafață de aproximativ 60 de metri pătrați, deci valoarea sa ari în jurul a 600 de lei, dat fiind că prețul pe metru pătrat e de 10-11 lei.

Luna trecută, pe DN7, între Pecica și Nădlac, a fost instalată o cameră de supraveghere din cauză că în zonă se aruncat deșeuri, dar aceasta a fost furată. Hoțul - un șofer de camion - nu a realizat însă că imaginile ajung în server, nu sunt stocate local.

Sursa foto: CNAIR

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri