Traficul metrourilor din Capitală rămâne, în continuare, perturbat. Oficialii Metrorex au trimis o informare cu privire la numărul de garnituri aflate în circulație pe fiecare magistrală și, respectiv, intervalul dintre trenuri. Problemele fiind pe fondul lipsei neasigurării numărului suficient de trenuri de metrou de către compania Alstom, conform unei poziții Metrorex.

Într-o comunicare, Metrorex a subliniat că, astăzi, „programul normal de circulație se desfășoară cu 57 de trenuri” pe întreg traseul metroului bucureștean. Oficialii companiei de metrou au detaliat și situația pe magistrale:

  • M1: 16 din 17 - interval 8 min
  • M2: 13 din 16 - interval 6 min
  • M3: 10 din 12 - interval 9 min
  • M4: 5 din 6 - interval 8 min
  • M5: 6 din 6 - interval 6 min

În același mesaj se mai transmite și că „personalul Metrorex care supraveghează circulația ia măsuri operative pentru păstrarea unor intervale cât mai apropiate de graficul normal de circulație”. La finele săpătmânii trecute Metrorex a transmis că în perioada imediat următoare, programul de circulație a trenurilor de metrou, pe toate magistralele, va suferi modificări din cauza neasigurării numărului suficient de trenuri, de către Alstom Transport.

Metrorex va aplica operatorului de servicii de mentenanță Alstom Transport toate sancțiunile legale și contractuale pentru situația creată pentru neîndeplinirea obligațiilor asumate conform prevederilor contractuale. La orele de vârf, timpul de așteptare poate fi chiar mai mare decât timpii menționați.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri