Traficul metrourilor din Capitală este, din nou, afectat de niște probleme la una dintre cele mai aglomerate magistrale. Este vorba, mai precis, de Magistrala 2, unde trenurile circulă la un interval de 10 minute, iar circulația este întreruptă parțial pe sensul Pipera - Berceni. Metrorex a oferit explicații despre această situație.

UPDATE, 9:40: Începând cu 9.35 circulația trenurilor de metrou pe magistrala 2 a fost reluată în condiții normale.

Metrorex informează că pe Magistrala 2 trenurile de metrou circulă până la stația Dimitrie Leonida, la un interval aproximativ de 10 minute, se arată într-un comunicat al companiei bucureștene de metrou. Între stațiile Dimitrie Leonida și Berceni circulația este întreruptă din cauza unei defecțiuni produse la unul din trenurile care ieșea din hala de parcare și care a rămas imobilizat în cale.

Personalul Metrorex intervine pentru remedierea deranjamentului și reluarea circulației în condiții normale. Publicul călător este informat despre această situație prin intermediul anunțurilor transmise în stații, dar și prin prin paginile oficiale de web și Facebook ale Metrorex. Trebuie spus și faptul că Metrorex are o pagină activă pe X.com (fosta Twitter) pe care se postează noutăți legate de traficul metrourilor, incidente sau deranjamente.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri