UPDATE 13:49 - În urma evenimentului au fost afectate trei vagoane. În acest moment se fac verificări în vederea identificării și lichidării ultimelor focare.

Știrea inițială

Un incendiu puternic a cuprins două vagoane dezafectate care se aflau între Podul Grant și Podul Basarab. Inspectoratul pentru Situații de Urgență București Ilfov intervine la fața locului pentru stingerea flăcărilor.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate poziționate între Podul Grand și Podul Basarab. Alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 2 ambulanțe SMURD. Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, anunță ISU București- Ilfov.

Mai mulți martori au publicat pe rețelele sociale imagini și video care surprind un fum gros care se ridică deasupra norilor.

CFR Călători transmite că nicio persoană nu a fost rănită

CFR Călători a trimis o informare cu privire la incendiul produs la cele două vagoane dezafectate din stația București Basarab.

„Conform procedurilor aferente unor asemenea situații, a fost avizat Serviciul de urgență 112, iar echipele de intervenție specială s-au deplasat la fața locului pentru stingerea incendiului. Din primele informații nu a fost găsită nicio persoană rănită. Menționăm că circulația trenurilor nu este afectată”, au anunțat reprezentanții CFR printr-un comunicat de presă.

-știre în curs de actualizare-

Sursa foto: ISU București-Ilfov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri