Primăria Capitalei a obţinut încă de 50 de milioane de lei, finanţare nerambursabilă, pentru modernizarea sistemului public pe 34 de artere importante, a informat, miercuri, edilul general, Nicuşor Dan. Costurile investiţiei vor fi achitate integral de Administraţia Fondului pentru Mediu, după ce PMB a depus cererea de finanţare la sfârşitul anului trecut, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Urmează să fie eficientizat iluminatul public pe următoarele artere: Bd. Nicolae Titulescu, Bd. Banu Manta, Bd. Beijing, Str. Nicolae Caranfil, Str. Av. Alexandru Şerbănescu, Bd. Aerogării, Bd. Ion Ionescu de la Brad, Şos. Gheorghe Ionescu Siseşti, Şos. Pantelimon, Str. Liviu Rebreanu, Bd. Nicolae Grigorescu, Bd. Aviatorilor, Calea Giuleşti, Bd. Constructorilor, Calea Crângaşi, Str. Valea Cascadelor, Str. Preciziei, Str. Antiaeriană, Şos. Alexandriei, Calea Rahovei, Calea Floreasca, Şos. Pipera, Bd. Expoziţiei, Calea Plevnei, Bd. Lacul Tei, Bd. 1 Decembrie 1918, Şos. Chitilei, Şos. Bucureşti-Târgovişte, Str. Buzeşti, Str. Berzei, Şos. Grozăveşti, Bd. Geniului, Pasaj Basarab, Bd. Dinicu Golescu.

"Acesta este cel de-al doilea proiect de modernizare a iluminatului public din Bucureşti, după ce Primăria Capitalei a obţinut în luna martie finanţare nerambursabilă de 25 milioane lei pentru alte 15 artere. În total, am atras 75 de milioane de lei pentru a eficientiza energetic sistemul de iluminat public pe 49 de artere intens circulate. Aceste proiecte vor contribui la creşterea siguranţei cetăţenilor şi a traficului auto pe timpul nopţii", a transmis Nicuşor Dan.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri