Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului şi averse însemnate cantitativ, valabilă pe parcursul acestei zile în peste jumătate din ţară, respectiv un Cod galben de vânt puternic, ce vizează până sâmbătă dimineaţa zone din Centru, Nord, Vest, Sud-Vest şi Nord-Est, scrie Agerpres.

Potrivit meteorologilor, astăzi, între orele 12:00 - 23:00, vântul va avea intensificări în Banat, Crişana, Maramureş, în nord-vestul Transilvaniei şi la munte, cu viteze în general de 50 - 70 km/h, iar la altitudini mai mari de 1.700 de metri de peste 80 - 90 km/h.

În judeţul Maramureş, precum şi în zona de munte a judeţelor Bistriţa-Năsăud, Mureş, Cluj, Alba, Hunedoara, Arad şi Bihor, vor fi averse însemnate cantitativ şi se vor acumula 20 - 30 l/mp, izolat peste 40 - 50 l/mp. Temporar, vântul va avea intensificări şi în restul Transilvaniei, cu viteze în general de 40 - 50 km/h.

De asemenea, în intervalul 27 octombrie, ora 23:00 - 28 octombrie, ora 10:00, vântul va sufla cu putere în zona montană, iar în primele ore şi în nordul Crişanei, Maramureş, vestul Transilvaniei, cu viteze de 55 - 75 km/h.

La altitudini de peste 1.700 de metri, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 80 - 100 km/h, iar temporar vântul va avea intensificări şi în restul Transilvaniei şi al Moldovei, cu viteze de 40 - 50 km/h.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri