Este din nou acel moment al anului în care românii merg să cumpere brazi. Artificiali sau naturali, brazii sunt la mare căutare în această perioadă dintr-un motiv simplu: este locul în care Moș Crăciun își deșartă sacul de cadouri. De aici și până la momentul când este montat și decorat în locuința fiecăruia, mai este un pas: prețul. De unde să-l cumperi pe cel mai ieftin? Cum să faci să iei brad și anul ăsta la un preț cât mai avantajos?

Hornbach, spre exemplu, are o ofertă largă de brazi naturali, cel mai ieftin dintre aceștia costând 59 lei. Un brad la acest preț nu depășește însă 1,5 metri.

Dar dacă spațiul vă permite și îl vreți pe cel mai înalt, care măsoară 2,7 metri, acesta are un preț de 139 lei. Iar dacă vreți cu adevărat să-l impresionați pe Moș Crăciun, există și varianta bradului de Crăciun Premium, la prețul de 349 lei.

Hornbach are însă în ofertă și brazi artificiali, ai căror prețuri pleacă de la 349 lei și ajung chiar și la 1745 lei.

Dedeman oferă de asemenea brazi naturali și artificiali, unii dintre aceștia venind în ghiveci. Astfel, cel mai ieftin brad natural în ghiveci costă 79.98 lei, deși este adevărat că măsoară numai 21 centimetri. Pentru cei care vor un brad natural în ghiveci ceva mai mare, Dedeman are însă și varianta de 32 de centimetri, la prețul de 239 lei.

Retailerul are de asemenea și o varietate mare de brazi artificiali, cel mai convenabil dintre aceștia, care este de altfel și gata decorat cu luminițe, venind la prețul de 159 lei. La polul opus al spectrului de prețuri, există însă și brazi artificiali, prevăzuți de asemenea cu luminițe, care costă 1499 lei.

Retailerul Brico Depot are la rândul său în ofertă brazi naturali în ghiveci la prețul de 139 lei, în această variantă bradul măsurând maximum 1,5 metri. Pentru cei care doresc brazi mai înalți, însă, există varianta celor de 1,83 cm, cu prețul de 159 lei.

Cât despre brazii artificiali, cea mai convenabilă variantă de la Brico Depot pleacă de la prețul de 59 lei, acesta măsurând 1,22 cm. La polul opus al bugetului există însă și o variantă de 1,83 cm la prețul de 499 lei.

Retailerul Leroy Merlin are la rândul său o ofertă largă de brazi naturali și artificiali, prețul celui mai ieftin brad natural (tăiat) pornind de la prețul de 33,99 lei și ajungând până la 299 lei, în vreme ce brazii artificiali au prețuri cuprinse între 12,99 lei și 359 lei.

Nu în ultimul rând, în ce privește brazii de Crăciun care se vând la târgurile specifice, reprezentanții Silva Group au arătat pentru wall-street.robrazii pe care îi vând la târgul Cora-Pantelimon, de exemplu, au prețuri cuprinse între 69 și 1250 lei, aceștia din urmă având însă înălțimi de peste 3,5 metri.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri