Înlocuirea echipamentelor POS de la automatele kiosk din gări pune bețe în roate călătorilor. CFR Călători a anunțat că automatele de unde îți puiteai lua bilete nu vor funcționa o perioadă în urma „schimbării furnizorului de servicii de plată,” conform companiei.

Conform CFR Călători, acest serviciu va fi suspendat începând din data de 16 ianurie (ora 00:00), dar operatorul n-a menționat precis data de la care se estimează reluarea funcționării normale a kiosk-urilor din gări. Și, cum se întâmplă adesea, o veste proastă nu a venit, nici de această dată, singură.

„Totodată, ca urmare a schimbării furnizorului de servicii de internet, va fi întreruptă temporar și funcționarea validatoarelor contactless instalate în trenurile care circulă pe ruta București Nord – Aeroport Henri Conadă și retur”, se mai arată în comunicat. Pentru cumpărarea biletelor de tren, recomandăm tuturor călătorilor utilizarea celorlalte canale de vânzare disponibile:

  • online de pe cfrcalatori.ro;
  • aplicația disponibilă pe smartphone “CFR Călători bilete online”;
  • aplicația 24pay;
  • casele de bilete din gări;
  • agenții de voiaj CFR Călători;
  • de la personalul de tren, acolo unde nu este asigurată vânzarea la casele de bilete.

„Menționăm că în stația București Nord, pentru evitarea supraaglomerării, deservirea călătorilor va fi asigurată inclusiv prin suplimentarea numărului de case de bilete deschise. Înainte de urcarea în tren, recomandăm călătorilor să se asigure că au bilet de călătorie, pentru evitarea taxării suplimentare în tren, corespunzătoare rangului de tren și zonei kilometrice și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare”, scrie aceeași sursă.

Sursa foto: Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri