9 Noiembrie 2011

De ce ai nevoie de planificare strategica. Pune intrebari si castigi o carte despre antreprenoriat



Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata la Radio Lynx in fiecare miercuri, de la 12 la 13, este cel mai nou produs editorial Wall-Street.ro.

Emisiunea s-a incheiat. Veti putea urmari astazi inregistrarea completa.

Sandulescu Octavian (intrebare pusa pe site) si Eusebiu Schiopu (intrebare pusa pe Facebook) au castigat o carte The Art of the Start, scrisa de Kawasaki Guy. Ei vor fi contactati foarte curand.

Start-Up Wall-Street, miercuri, la ora 12:00: invitatul din aceasta saptamana a fost Eusediu Margasoiu, managing partner in cadrul The Network, compania de consultanta de management si planificare strategica de business. Tema emisiunii - “Cum sa faci strategia propriei afaceri”.

Eusediu Margasoiu, fostul director de marketing al QAB Romania si Moldova, detinuta de Pepsi Americas, a pus in urma cu trei ani pe picioare propria afacere - The Network - o companie de consultanta si planificare strategica.

Cum sa iti planifici afacerea pe termen lung? Ce competente lipsesc antreprenorilor din punctul de vedere al planificarii strategice? Au nevoie intreprenzatorii si IMM-urile de planificare pe termen lung? Cum să creezi zone de piata inedite, astfel incat concurenta sa devina irelevanta? Acestea au fost doar cateva intrebari la care a raspuns Eusediu Margasoiu din dubla sa postura: consultant si antreprenor.

El a explicat si strategia oceanului albastru, care ofera o metoda sistematica de transformare a concurentei intr-un element irelevant.



Citeste si