Marius Ghenea, Radu Georgescu si alti antreprenori, implicati intr-o fundatie pentru start-upuri

Antreprenorii implicati in proiectul pentru antreprenoriat vor infiinta Fundatia Venture Connect, organizatie care va incepe din aceasta luna o serie de proiecte ce au ca scop dezvoltarea afacerilor din mediul IT, online si, in general, de tehnologie.

Din cadrul Fundatiei VentureConnect fac parte membrii fondatori ai proiectului VentureConnect: Ana Maria Andronic, Daniel Visoiu, Marius Ghenea, Radu Georgescu, Orlando Nicoara, Peter Barta si Dragos Roua.

Rolul acestora este de a asigura dezvoltarea si buna functionare a activitatilor demarate sub umbrela VentureConnect si, totodata, asigurarea de oportunitati antreprenorilor prezenti in cadrul programelor.

Fundatia va pune la dispozitia antreprenorilor o serie de resurse si initiative de care acestia au nevoie pentru a isi lansa si dezvolta afacerile la nivel international.

“Rolul Fundariei VentureConnect este acela de a facilita educarea si cresterea proiectelor din mediul antreprenorial romanesc”, spune Ana Maria Andronic, senior associate Biris Goran si membru fondator al fundatiei.

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri