Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Emisiunea s-a incheiat. Urmariti mai jos Inregistrarea emisiunii de astazi.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitata va fi Rucsandra Hurezeanu, fondatoarea Ivatherm, singurul producator roman de dermocosmetice pe baza de apa termala Herculane.

Tema emisiunii va fi concentrata pe doua idei: "De la multinationala, la antreprenoriat” si “Cum poate fi dezvoltata cultura antreprenoriala in Romania”.

Cum se masoara succesul pentru o femeie antreprenor? Care sunt lucrurile pe care trebuie sa le stii despre strategie si marketing ca tanar antreprenor, la inceput de drum? Cum a lansat Rucsandra Hurezeanu afacerea Ivatherm? Cum poti lansa o afacere in industria de cosmetice? Cat de importanta este cunoasterea asteptarilor consumatorilor pentru un viitor antreprenor? Va fi Romania mai antreprenoriala?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Rucsandra Hurezeanu va raspunde in direct astazi. Pune intrebari si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte REWORK, publicata la editura Publica.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Rucsandra Hurezeanu – Profil de antreprenor

Rucsandra Hurezeanu este una dintre femeile-antreprenor de pe plan local care a construit businessul Ivatherm la o cifra de afaceri de aproximativ 2 milioane de euro.

Primul pas in cariera ei l-a reprezentat absolvirea Facultatii de Medicina „Iuliu Hatieganu”. Si-a desavarsit studiile medicale printr-un doctorat obtinut la UMF „Carol Davila”, Bucuresti. Cu toate asatea, inca de la terminarea facultatii s-a indreptat spre zona de business, urmand cursurile de master in marketing farmaceutic ale prestigioasei Ecole Supérieure de Commerce de Paris si obtinand un EMBA Executive Master of Business Administration la ASEBUSS. De la pozitii de top management pe care le-a ocupat in companii farmaceutice importante ca Servier, Lek si Sandoz, infiintarea propriei companii, in 2005, a fost decizia cea mai importanta de pana acum.

In numai 6 ani de existenta, compania creata si condusa de ea a ajuns printre primii 5 jucatori intr-o piata extrem de competitiva, dominata de liderii mondiali ai acestei industrii. Modelul ei de business utilizeaza o resursa naturala a Romaniei, apa termala Herculane, imbinata cu stiinta si tehnologia cea mai moderna a occidentului. Produsele dermatocosmetice Ivatherm sunt formule unice, proprii, fabricate in regim de submanufactura in Franta, tara cu cea mai mare expertiza in industria cosmeticelor din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri