"Cred ca unul din cele mai importante lucruri pe care le cauta investitorii intr-o companie este ca fondatorii sa fie implicati pe termen lung, avand totodata siguranta ca vor continua sa lucreze si sa isi execute planul de afaceri agreat in comun“, spune Horatiu Mocian, CEO SociaLook.net, o retea de socializare care permite antreprenorilor si investitorilor sa gaseasca oamenii pe care ii cauta intr-un loc sau o companie.

Mocian spune ca atunci cand a participat la VentureConnect s-a gandit in primul rand la care sunt obiectivele companiei pe termen scurt, mediu, si lung si pasii pe care trebuie sa-i faca pentru a le indeplini.

“Dupa ce am stabilit aceste detalii, am cautat cel mai bun mod de a prezenta mesajul nostru in doar cateva minute. In final, am pregatit un demo foarte targetat, care angrena in mod direct cativa dintre investitorii prezenti in sala, facand o impresie destul de buna Am gandit intalnirea cu posibili investitori, mai ales stiind de prezenta lui Doug Richard pe doua directii: dezvoltarea produsului si identificarea obiectivelor proiectului pe termen mediu si lung. In primul rand, am continuat cresterea afacerii noastre, discutiile cu posibilii clienti, precum si sa cautam oameni care sa se alature unei echipe tinere”, explica fondatorul SociaLook.net.