Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.
Emisiunea s-a incheiat. Urmareste inregistrarea emisiunii.

Start-Up Wall-Street, miercuri, 25 aprilie, la ora 12:00: invitat va fi Cristian Manafu (manafu.ro). El este implicat in multe campanii pe online, fiind unul dintre cei mai activi bloggeri si analisti social media din Romania. El este co-fondator al companiei de organizare de evenimente Evensys.

Tema emisiunii va fi "Antreprenoriatul online si de evenimente in Romania".

Care sunt particularitatile unui proiect antreprenorial de evenimente? Cum a lansat Cristi Manafu compania Evensys? Ce tactici de business a folosit in cresterea afacerii? Care sunt particularitatile antreprenoriatului online in Romania? Putem vorbi despre un nou val in antreprenoriatul online? Cat de importanta este social media pentru un antreprenor?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Cristi Manafu va raspunde in direct astazi. Scrie aici intrebarile si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin, publicata la editura Meteor Press.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Cine este Cristian Manafu?

Fost jurnalist format in presa de business, Cristian Manafu este unul dintre bloggerii activi din Romania si cunoscut organizator de evenimente business-to-business. Din 2008, activeaza ca trainer si consultant in social media.

In cariera sa de opt ani in presa de afaceri, ultimii trei ca director editorial pentru Biz, Stuff si Campaign, Cristian a fost responsabil cu lansarea si relansarea unor reviste de pe piata locala. Din noiembrie 2006, Cristian este managing partner la Evensys, companie ce organizeaza evenimente de afaceri. In 2007, a co-fondat Eventive, firma de management si logistica pentru evenimente de companie.

Incepand cu 2008, a lansat o serie de training-uri open sau in-house despre social media si a derulat campanii si proiecte specifice acestui domeniu pentru o serie de companii si agentii de comunicare.

De sase ani scrie aproape zilnic pe www.manafu.ro, blog personal ce acopera subiecte din atat din aria intereselor sale profesionale (social media, Internet, marketing, telecom, tehnologie etc.), cat si din aria intereselor personale (gadgets, masini, evenimente, denim).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri