Trainerul Adrian Florea vine la Start-Up Wall-Street. Automotivarea, forta din spatele reusitei unui antreprenor

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi in care invitat va fi unul dintre cei mai cunoscuti traineri din Romania.

Emisiunea Start-Up Wall-Street s-a incheiat. Urmareste inregistrarea in video-ul de mai sus.

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Start-Up Wall-Street, miercuri, 6 iunie, la ora 12:00: invitat va fi Adrian Florea de la Trend Consult Group.

Cum a pornit Adrian Florea firma Trend Consult Group in anul 2000, la varsta de 26 de ani? Cum a fost sa renunte la un salariu de corporatist pentru a incepe un proiect de cont propriu? Care au fost pasii dezvoltarii unui proiect antreprenorial in training? Care este diferenta dintre un angajat in multinationala si un antreprenor din perspectiva trainerului Adrian Florea? Care este rolul automotivarii si al dezvoltarii personale pentru un antreprenor? Ce isi doresc antreprenorii: recunoastere, bani sau indeplinirea unui vis?


Acestea sunt doar cateva intrebari la care Adrian Florea va raspunde in direct astazi. Scrie aici intrebarile si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte Viata secreta a unui bufon in corporatie - David T. Riveness, si cu o carte Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin, publicata la editura Meteor Press.

Adrian Florea este fondatorul companiei Trend Consult si este unul dintre cei mai cunoscuti traineri din Romania.. Experienta lui cuprinde atat activitate operationala si de management in vanzari in cadrul unor companii multinationale, cat si aproape 15 ani de antreprenoriat, consultanta si training. In acest timp, la cursurile si prezentarile sale au participat mai mult de 6000 de oameni.

Incepand cu 2002, detine certificare internationala ca trainer in domeniul vanzarilor si negocierii, fiind licentiat SPIN de catre Huthwaite International (UK), si, din 2004, in domeniul invatarii experientiale prin licentele Eagle’s Flight (Canada).

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri