Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi in care invitat este antreprenorul Vlad Craioveanu.

Start-Up Wall-Street, astazi, 5 septembrie, la ora 12:00. Temele emisiunii vor fi Birouri pentru antreprenori PLUS Antreprenoriatul social in Romania anului 2012. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

Cine este Vlad Craioveanu? El e partener in cadrul roPot, o platforma de idei si resurse pentru initiative de antreprenoriat si inovare sociala, si unul dintre fondatorii The HUB Bucharest, un spatiu comun de lucru in centrul vechi al Bucurestiului. HUB-ul isi propune sa atraga circa 150 de membri pasionati de inovare sociala, ONG-uri, firme de training sau antreprenori. Practic, este vorba despre birouri inchiriate cu ora: spatiu de birouri neconventionale, un spatiu de lucru colaborativ care se adreseaza in principal free-lancer-erilor, start-up-urilor si antreprenorilor aflati la inceput de drum.

Care este modelul de business al The HUB Bucharest? Care sunt particularitatile acestui business? Cum vede antreprenoriatul Vlad Craioveanu? Care sunt calitatile necesare unui bun antreprenor? Va fi Romania mai antreprenoriala? Ce este antreprenoriatul social? Cat de mari sunt diferentele dintre societatea de tip vestic si cea din Romania in ceea ce priveste implicarea in comunitate prin preocupari de ordin social?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Vlad Craioveanu va raspunde in cadrul emisiunii de astazi. Scrie aici intrebarile tale si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.
Antreprenoriat. Lansarea si administrarea unei afaceri este un manual conceput pentru cursurile universitare de antreprenoriat. Cursurile se bazeaza pe programele educationale concepute de Steve Mariotti.

Castigatorul concursului este Ovidiu Florea.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Antreprenor innascut se muta in Australia si construieste doua afaceri