Codruta Popa, o timisoreanca de 35 de ani a lasat cariera de arhitect si a zburat in aceasta vara pana in Statele Unite ale Americii, pentru a invata de la un brutar profesionist care sunt tainele painii, scrie Adevarul.
Aventura timisorencei in lumea painii a inceput in urma cu mai multi ani, aproape in gluma, si a continuat din ce in ce mai serios, cu un blog devenit faimos in lumea internautilor pasionati de mancare: codrudepaine.ro.

Tanara are doi asociati si acum se pregateste sa deschida brutaria la care viseaza. Deocamdata este in cautarea unui loc potrivit. „Daca nu luam in calcul investitia in spatiu, daca punem la socoteala doar echipamentele, ajungem la 50.000 sau chiar 60.000 de euro. O astfel de brutarie s-ar putea face si cu 30.000 de euro, depinde ce utilaje iti doresti, daca vrei cuptoare mai mari sau mai mici, daca vrei ustensile second-hand sau nu", explica Codruta Popa.

Citeste-i intreaga poveste in Adevarul.

Sursa foto: Adevarul (arhiva personala a Codrutei Popa)

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri