Si-a deschis un service auto la 23 de ani, iar acum are un business cu cafenele: "Antreprenoriatul este o forma de exprimare"

Primul business al sau a fost un service auto pe care l-a deschis in 2003, la 23 de ani. Dupa 3 ani de activitate a fost nevoit sa inchida afacerea pe motiv ca primaria a demolat cladirea in care functiona si platea chirie.

"Apoi am hotarat sa schimb domeniul si m-am indreptat catre zona de FMCG, prin urmare am luat locatia din Avrig in 2006 si am infiintat prima mea cafenea sub brandul Caffe Tabiet ( tabiet imi spuneau prietenii )". Era vorba despre o cafenea cu un design clasic. "In acel moment nu cunosteam deloc acest domeniu, prin urmare un an de zile, zi de zi, am stat in locatia din Avrig si am invatat".

Urmareste in inregistrarea de mai sus emisiunea Start-Up Wall-Street in care invitat a fost Traian Ispasiu, fondatorul Caffe Tabiet. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.
Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri