Romanul care face bani din SMS-uri: un dialog despre antreprenoriat si inovatia in IT&C [VIDEO]

Dan Boabes, fondatorul Simplus, companie furnizoare de servicii de interactivitate prin SMS, contacta in 2002 postul de televiziune Atomic TV pentru a introduce in programul sau sistemul de SMS-uri. Primul lucru care a fost intrebat a fost: "Ne costa ceva? Nu, chiar veti castiga din asta", a fost replica lui.

Simplus este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de profil din Romania, cu o valoare a cifrei de afaceri estimata la aproximativ 7 milioane de euro.

Putem spune despre Dan Boabes ca este un vzionar si ca inoveaza constant? Afla raspunsul in emisiunea Start-Up Wall-Street. Cum ti se pare povestea antreprenoriala a lui Dan Boabes?

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri