Cinci semne suprinzatoare care iti arata ca ai putea fi antreprenor

Te plictisesti usor, esti obsedat de lucrurile pe care le faci si nu esti genul care sa asculte de reguli...poate ti s-a spus adesea ca toate acestea sunt niste probleme, ca ceva nu este in regula in comportamentul tau. Insa, acestea sunt si cateva semne care iti arata ca ai putea fi un antreprenor de succes, dupa cum scrie publicatia The Entrepreneur.

1 Te plictisesti usor si ceilalti vad asta ca pe o problema. Dar nu este nimic in neregula daca te plictisesti de activitatile care nu sunt pentru tine si nu te provoaca. Gandeste-te la Bill Gates care a renuntat la scoala si a devenit unul dintre cei mai bogati oameni din lume.

2. Esti catalogat drept un rebel. Ins stii ca cele mai bune lucruri pe care le faci sunt cele prin care iesi din reguli si, de aceea, nici nu te gandesti la ele.

3. Esti gata sa imbunatatesti orice. Mereu vezi cum ai putea face lucrurile mai bine.

4. Ai fost calalog ca fiind obsedat pentru ca atunci cand incepi un lucru iti este greu sa renunti la ideea ta. Aceste nu este un lucru rau. Toti antreprenorii mari au fost crezut profund in viziunea lor.

5. Niciodata nu ai ascultat de autoritatie, fie ca este vorba de parinti, profesori sau sefi. Nu esti genul care sa asculte de normele unui grup ori ale comunitatii in care muncesti sau locuiesti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri