Unul dintre cei mai dinamici antreprenori din Ardeal, la Start-Up Wall-Street!

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi: invitat este unul dintre cei mai apreciati antreprenori din Ardeal.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitatul nostru va fi Voicu Oprean, fondatorul Arobs. Tema emisiunii va fi Antreprenoriat in tehnologie. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

Arobs Transilvania Software, cu sediul central in Cluj-Napoca, este una dintre cele mai importante companii din afara Bucurestiului si unul dintre principalii dezvoltatori de software pentru aplicatii mobile si distribuitori de echipamente GPS.

Pasiunea pentru tehnologie si potentialul acestui domeniu l-au facut pe Voicu Oprean sa isi deschida in 1998 propriul business, dupa ce lucrase ca programator in Statele Unite.

Scrie aici intrebarile tale si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu doua premii:

1. un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.

2. O invitatie la un eveniment care va avec loc in aceasta seara: Evernote, una dintre cele mai admirate companii din Silicon Valley, fiind desemnata “Compania anului” 2011 de catre Inc. Magazine, organizeaza un eveniment dedicat comunitatii locale de antreprenori, developeri si utilizatori Evernote. Evernote Meetup va avea loc chiar astazi, 7 noiembrie, incepand cu ora 18:00 la The HUB Bucharest.

Participantii au sansa sa il cunoasca pe Phil Libin, CEO Evernote, companie evaluata la 1 miliard de dolari. Fondator si presedinte a doua companii de internet care au ajuns la succes - CoreStreet si Engine 5, Phil conduce in prezent Evernote, serviciul care ajuta peste 40 de milioane de oameni din toata lumea sa isi aminteasca tot ce este valoros inviata lor de zi cu zi.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se
potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri