Antreprenorii interesati de aplicarea dreptului de proprietate intelectuala in sectorul online, inregistrarea unei marci sau brevetarea unui produs pot participa la de-a opta intalnire a Venture Mentoring.

Venture Mentoring este un program prin care un mentor al VentureConnect, fundatia care organizeaza acest program, se intalneste cu antreprenorii care au nevoie de raspunsuri si solutii la problemele de business pe care le intampina.

Intalnirea din 14 noiembrie va avea loc la sediul Fundatiei Post Privatizare.

Prezentarea va fi sustina de Ana Maria Andronic, senior associate in cadrul casei de avocatura Biris Goran si membru fondator al VentureConnect.

“Temele discutate vor include aspecte legate de protectia juridica si exploatarea comerciala a software-ului sau a unui website, detalii legate de inregistrarea marcilor, sau orice alte probleme juridice cu care s-au confruntat antreprenorii prezenii in activitatea lor de zi cu zi”, spune Ana Maria Andronic, specialist in drepturi de proprietate intelectuala.

Ana Maria Andronic are o experienta de peste treisprezece ani in domeniul juridic, incepandu-si cariera ca judecator in anul 1997.

Cu cativa ani in urma, Andronic a fost staff attorney in cadrul biroului din Bucuresti al Asociatiei Baroului American / Initiativa pentru Statul de Drept, unde a condus mai multe programe de reforma in domeniul justitiei, programe finantate de Agentia Statelor Unite pentru Dezvoltare Internationala si Departamentul de Justitie al Statelor Unite. Dupa specializarea din State Unite, ea a practicat in prezent avocatura, in principal in domeniul IT, cu accent pe problemele de proprietate intelectuala legate de sectorul IT, on-line si M&A.

Pentru a participa la cea de-a opta intalnire Venture Mentoring, participantii se pot inscrie vizitand website-ul www.ventureconnect.ro.

Biletul de participare este in valoare de 180 de lei pana la data de 13 noiembrie, cu 1 zi inainte de eveniment fiind majorat la 200 lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri