Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street de astazi, 9 ianuarie: Bogdan Comanescu, directorul general Accelera. El a fost desemnat „Speakerul Anului 2012” la Bucuresti Business Days.

Realizatorul emisiunii:
Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

Bogdan Comanescu este directorul general Accelera, dezvoltator comercial, consultant si trainer de vanzari. Are 20 de ani de experienta nationala si internationala in vanzari, managementul vazarilor si dezvoltarea comerciala a afacerilor.

La inceputul lui '90 a avut primul contact cu antreprenoriatul pe cand detinea o afacere in domeniul auto, iar in '94 a lucrat intr-o companie austriaca. Patru ani mai tarziu, a intrat in grupul Accor si, de atunci, nu s-a mai despartit de companie. In 2005, Bogdan Comanescu a revenit la antreprenoriat odata cu lansarea Accelera in Romania.

In anul 2000 omul de afaceri a simtit nevoia unei schimbari puternice in cariera. Dintre toate activitatile grupului Accor la nivel mondial, care reuneste 4.000 de firme, antreprenorul a ales deschiderea unei filiale Accor in Romania prin Academia Accor, a carei activitate l-a fascinat inca din 1998.