Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street de astazi, 9 ianuarie: Bogdan Comanescu, directorul general Accelera. El a fost desemnat „Speakerul Anului 2012” la Bucuresti Business Days.

Realizatorul emisiunii:
Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

Bogdan Comanescu este directorul general Accelera, dezvoltator comercial, consultant si trainer de vanzari. Are 20 de ani de experienta nationala si internationala in vanzari, managementul vazarilor si dezvoltarea comerciala a afacerilor.

La inceputul lui '90 a avut primul contact cu antreprenoriatul pe cand detinea o afacere in domeniul auto, iar in '94 a lucrat intr-o companie austriaca. Patru ani mai tarziu, a intrat in grupul Accor si, de atunci, nu s-a mai despartit de companie. In 2005, Bogdan Comanescu a revenit la antreprenoriat odata cu lansarea Accelera in Romania.

In anul 2000 omul de afaceri a simtit nevoia unei schimbari puternice in cariera. Dintre toate activitatile grupului Accor la nivel mondial, care reuneste 4.000 de firme, antreprenorul a ales deschiderea unei filiale Accor in Romania prin Academia Accor, a carei activitate l-a fascinat inca din 1998.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Scrie aici intrebarile tale pentru cei doi invitati si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un Ghid Practic pentru Antreprenori, prima carte despre antreprenoriat scrisa colectiv de oameni de afaceri din Romania, membri ai comunitatii Romanian Business Leaders. Ghidul este un instrument de lucru pentru antreprenorii aspiranti, o colectie de sfaturi antreprenoriale menite sa incurajeze si sa inspire oamenii cu idei sa treaca la actiune si sa le concretizeze.