Radu Mihaiu, unul dintre fondatorii E-dea Works, companie care dezvolta aplicatii web, a propus volumul "Manager contra curentului. Ce fac managerii, altfel decat ceilalti".

Interviuri aprofundate, initiate de Gallup Organization cu mai mult de 80.000 de manageri din peste 400 de companii. Este cel mai extins studiu de gen realizat vreodata, potrivit site-ului librariei Carturesti.

Cei mai mari manageri din lume par sa aiba prea putine lucruri in comun. Ei sunt diferiti ca sex, varsta si rasa. Folosesc stiluri mult diferite si urmaresc teluri distincte. si totusi, in ciuda diferentelor dintre ei, marii manageri au o trasatura comuna: nu se feresc sa incalce toate regulile considerate sacre de managementul traditional. Ei nu cred ca, beneficiind de o pregatire corespunzatoare, un om poate realiza orice isi propune. Nu incearca sa-i ajute pe oameni sa-si depaseasca slabiciunile. Nu iau in seama deloc regula de aur. Dimpotriva, chiar au angajati favoriti.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street: Radu Mihaiu, unul dintre fondatorii E-dea Works, companie care dezvolta aplicatii web.
Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor-sef wall-street.ro.