Urmatoarele patru emisiuni Start-Up Wall-Street vor fi dedicate exclusiv femeilor-antreprenor. Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Invitata emisiunii: Cori Gramescu (29 de ani), proprietara salii de gimnastica LadyFit, a devenit interesata de sport incercand sa slabeasca ea insasi. In 2005, aceasta a inceput sa lucreze in domeniul fitnessului, iar de patru ani are propriul business in domeniu.

Realizatorul si moderatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu, redactor sef al publicatiei wall-street.ro.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatul emisiunii si noi le vom adresa in direct. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu doua carti foarte interesante.

50 de idei geniale care au schimbat omenirea - o fascinanta calatorie de descoperire a celor mai importante idei pe care le-au avut vreodata oamenii. John Farndon a apelat la o serie de experti, care au cazut de acord in privinta unei liste cu 50 de idei, de la cele elementare, cum ar fi roata, pana la cele mai pretentioase, cum ar fi teoria cuantelor.

Wall Street - Carte-documentar de referinta pentru crahul din 1929, Wall Street deruleaza in chip magistral povestea terifianta si pasionanta a celei mai mari crize financiare din toate timpurile. Au fost necesare arhive monumentale si nu mai putin de 400 de convorbiri cu actorii si martorii acestei drame pentru a reconstitui aceasta pagina unica de istorie.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.