Caravana Start Me Up porneste la drum joi, 20 iunie, in Bucuresti. Intre 20 iunie si 4 iulie, echipa Akcees va sustine workshop-uri despre antreprenoriat in 8 orase din Romania si va aduce in fata audientei antreprenori de succes care isi vor impartasi propriile experiente.

Tinerii care doresc sa isi descopere potentialul antreprenorial sunt invitati sa se alature evenimentelor organizate in cadrul caravenei. Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile, iar inscrierea se realizeaza online la http://startmeup.ro/caravana/.

TechHub Bucharest gazduieste joi, 20 iunie, primul eveniment din cadrul Caravanei Start Me Up, eveniment in care antreprenori de succes din diferite domenii vor fi fata in fata cu tinerii care doresc sa le calce pe urme. Temele principale de discutie vor fi antreprenoriatul in tehnologie si antreprenoriatul social, iar printre invitatii speciali ai evenimentului se numara Andrei Pitis (antreprenor, investitor de tip angel, Presedinte ANIS si cadru didactic asociat al Universitatii Politehnice Bucuresti), Bogdan Iordache (Co-Fondator si CEO al How to Web), Stefana Popa (Co-Fondator Incubator 107) sau Claudia Suhov (Co-Fondator Next Steve Group). In plus, alumni Start Me Up vor fi alaturi de participanti pentru a le impartasi propriile povesti de succes. Discutiile vor fi moderate de Claudiu Vrinceanu, Redactor Sef wall-street.ro.

Caravana Start Me Up marcheaza totodata si lansarea celui de-al doilea numar din revista Akcees, o revista cu, despre si pentru tineri antreprenori. In paginile revistei cititorii vor gasi povesti despre antreprenoriat, evenimente relevante si resurse utile care ii vor ajuta sa isi dezvolte companiile mai repede si mai eficient si le vor oferi inspiratia de care au nevoie pentru a porni la drum pe cont propriu.

Start Me Up este singura scoala de antreprenoriat din Romania in cadrul careia participantii genereaza idei si dezvolta concepte viabile de business alaturi de investitori si antreprenori consacrati. Cea de a doua editie a evenimentului se va desfasura in perioada 21 – 27 iulie la Pensiunea Speranta din Predeal, iar ineditul acesteia consta in organizarea Caravanei Start Me Up, campanie nationala de promovare a antreprenoriatului in Romania.

Caravana Start Me Up se va desfasura intre 20 iunie si 4 iulie in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Constanta, Galati si Iasi. Antreprenori si investitori importanti din Romania au ales sa se alature acestei campanii nationale de sustinere a antreprenoriatului si sa impartaseasca tinerilor propriile experiente. Participarea la evenimentele Caravanei Start Me Up este gratuita in limita locurilor disponibile, iar inscrierea se realizeaza online pe site-ul evenimentului http://startmeup.ro/caravana/.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Fondul de PE al romanilor satui de "catuse aurite" in multinationale