O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, o editie cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Emisiunea incepe la ora 11:30 alaturi de Radu Tanase, unul dintre fondatorii Calif, si continua la 12:15 pana la 12:50 cu un dialog alaturi de Mihaela Mocanu, avocat al Tuca Zbarcea & Asociatii, care a lansat recent cartea "Franciza, francizarea".

Tot mai multi antreprenori cu experienta sau la inceput de drum au ales ca in perioada crizei sa "aduca" o franciza din afara tarii, cu gandul ca riscurile sunt mai mici decat in cazul unui start-up clasic. Afla in emisiunea Start-Up Wall-Street tot ce trebuie sa stii pentru o afacere in franciza, ce greseli trebuie sa eviti si ce aspecte importante trebuie sa ai in minte.

Ne propunem sa avem o discutie interactiva cu cititorii Wall-Street, asa ca scrieti intrebarile voastre aici!
Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef wall-street.ro.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatii de miercuri si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
Competitia Mastercard Bank of the Year ajunge la a 5-a editie
Setari Cookie-uri