17 Iulie 2013

Tanarul care la 26 de ani creeaza aplicatii mobile si un consultant care lucreaza cu antreprenorii, invitatii Start-Up Wall-Street



O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de astazi, cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt: un antreprenor si un consultant. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.


Start-Up Wall-Street, emisiune moderata de Claudiu Vrinceanu, jurnalist la Wall-Street.ro, este un talk-show transmis in direct pe care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie.

11:30 - 12:15:
O discutie interactiva cu Tudor Cobalas, 26 de ani, business deve­loper al XL Team. El este unul dintre fondatorii Gropometru, o aplicatie mobila care inregistreaza automat gropile in care dam cu masina pentru a avea o harta cu locul lor.

12:15 - 12:50: Un dialog cu Bogdan Tenu, Senior Manager, Transaction Advisory la EY.

Bogdan Tenu are experienta in contabilitate, controlling, corporate finance si dezvoltarea afacerilor, cu peste 10 ani de experienta combinata atat in mediul industrial cat si in consultanta. A lucrat in mai multe industrii si are experienta in domeniile pharma si utilitati.



Citeste si