14 August 2013

A facut un MBA in SUA si a creat o firma de inchirieri auto in Romania » Povestea lui Marius Stefan, la Start-Up Wall-Street



O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de astazi, cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Emisiunea s-a incheiat. Inregistrarea va fi disponibila foarte curand.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street intre 11:30 este 12:15 este Marius Stefan, fondatorul companiei de inchirieri de masini Autonom Rent a Car. Emisiunea continua la ora 12:15 cu o discutie alaturi de Eugen Anicescu, managing director, Coface Puteaux Sucursala Romania.

Realizatorul emisiunii:
Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef Wall-Street.ro.

Dupa ce a absolvit un MBA in Statele Unite, Marius Stefan a revenit in Romania si a fondat o companie de inchirieri masini. Urmareste povestea lui si a fratelui sau, Dan Stefan, alaturi de care a construit Autonom Rent a Car, cea mai mare firma romaneasca din aceasta industrie.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatii de astazi si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.



Citeste si