Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street intre 11:30 este 12:15 este Razvan Cazacu, fondator al firmei de constructii HoneyWood. Emisiunea continua la ora 12:15 cu o discutie alaturi de Lilia Dicu, executive coach - "un antrenor pentru mintile managerilor".

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), jurnalist wall-street.ro.

Razvan Cazacu a lansat un business prin care construieste case pe structura de lemn. Asta dupa ce a construit case similare in Franta, Italia, Olanda, Belgia, Elvetia si Norvegia.

Razvan Cazacu administreaza HoneyWood, un constructor de case pe structura de lemn, cu o experienta de peste 10 ani in tari din Europa de Vest, precum Belgia, Olanda, Franta, Italia, Elvetia sau Norvegia. Incepand cu martie 2013, HoneyWood construieste case de lemn si in Romania. Experienta companiei in industria lemnului a inceput in urma cu 16 ani, in 1997, cu exploatarea si prelucrarea primara a acestui material, pe care il exporta in India si Germania sub forma de busteni si cherestea. A trecut apoi la prelucrarea superioara a lemnului si la productia de mobilier din lemn masiv, pe care il exporta in Germania. In 2003, HoneyWood a inceput productia si constructia de case pe structura de lemn, iar in 2006 a construit prima casa in Franta.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatii de astazi si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.