4 Septembrie 2013

Ce vrei sa stii despre francize? Vom "diseca" subiectul la Start-Up Wall-Street



O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe Wall-Street.ro si la Radio Lynx.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, o editie cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Emisiunea incepe la ora 11:30 cu antreprenorul Mihai Patrascu, fondatorul evomag.ro, si continua la 12:15 pana la 12:50 cu un dialog alaturi de Adrian Gheorghe, director THinkbig International, companie de consultanta din domeniul francizelor.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), jurnalist Wall-Street.ro.

Criza i-a facut pe romani sa se indrepte catre afacerile franciza: adevarat sau fals? Ce fel de francize prefera romanii? Care sunt cele mai bune oportunitati de francize din prezent? Cum arata profilul francizatului roman? Poate fi antreprenorul roman un bun francizor?

Aceastea sunt doar cateva intrebari pe care le vom aborda maine. Tu ce intrebari ai? Adreseaza intrebarile tale aici. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cartea Excelenta in afaceri. Editia a IV-a, scrisa de Jim Collins.



Citeste si