Antreprenorii isi pot prezenta povestile afacerilor pe care le-au fondat pe site-ul www.romaniiauinitiativa.ro, un site lansat de Vodafone pentru a face cunoscute initiativele personale sau de business ale romanilor.

Practic, cei care isi scriu povestea pe site trebuie sa explice cum au reusit sa aiba succes, cu ajutorul serviciilor de comunicatii mobile.

Antreprenorii care isi posteaza povestile pot castiga, saptamanal, un pachet Vodafone Office Complet, in valoare de 29 euro pe luna (fara TVA), valabil timp de un an, alaturi de echipamente in valoare de 149 duro: un telefon, un router si o multifunctionala. Perioada concursului este de opt saptamani.

Pe de alta parte, cele mai votate povesti personale vor fi premiate, saptamanal, cu un abonament Smart 10, valabil timp de un an, alaturi de un smartphone Vodafone Smart Mini. Concursul se va derula pe o perioada de opt saptamani.

Marele premiu al concursului derulat pe www.romaniiauinitiativa.roofera castigatorului posibilitatea de a fi protagonist al unei campanii Vodafone.

Citeste si:
Primele oferte combinate Vodafone + UPC: Cum se vor integra serviciile
Primele oferte combinate...

Campania de promovare a proiectului Vodafone il are ca protagonist pe ciobanul Ghita Danuletiu (28 de ani) din comunca Jina, judetul Sibiu, care se ocupa de la oierit de la 14 ani si care foloseste smartphone-ul si internetul mobil.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
(P) Telekom Romania, cea mai sigura retea de comunicatii in business