Practic, cei care isi scriu povestea pe site trebuie sa explice cum au reusit sa aiba succes, cu ajutorul serviciilor de comunicatii mobile.

Antreprenorii care isi posteaza povestile pot castiga, saptamanal, un pachet Vodafone Office Complet, in valoare de 29 euro pe luna (fara TVA), valabil timp de un an, alaturi de echipamente in valoare de 149 duro: un telefon, un router si o multifunctionala. Perioada concursului este de opt saptamani.

Pe de alta parte, cele mai votate povesti personale vor fi premiate, saptamanal, cu un abonament Smart 10, valabil timp de un an, alaturi de un smartphone Vodafone Smart Mini. Concursul se va derula pe o perioada de opt saptamani.

Citeste si:

Marele premiu al concursului derulat pe www.romaniiauinitiativa.roofera castigatorului posibilitatea de a fi protagonist al unei campanii Vodafone.

Campania de promovare a proiectului Vodafone il are ca protagonist pe ciobanul Ghita Danuletiu (28 de ani) din comunca Jina, judetul Sibiu, care se ocupa de la oierit de la 14 ani si care foloseste smartphone-ul si internetul mobil.