Valentin Radu, de la RCA Ieftin si Marketizator, vine la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street intre 11:30 este 12:15 este Valentin Radu, asociat al RCA Ieftin si unul dintre fondatorii Marketizator Emisiunea continua la ora 12:15 cu o discutie cu Serban Tir, CTO in cadrul Gemini Solutions.

Marketizator ofera posesorilor de magazine de comert electronic posibilitatea de a afla motivele pentru care vizitatorii lor nu cumpara (aproximativ 99 din 100 ies de pe site fara a cumpara) - prin survey-uri, ofera posibilitatea de a opera modificari de design, text si imagini ale anumitor pagini cheie de pe site fara interventia unui programator.

Start-up-ul Marketizator tocmai ce a fost acceptat in cadrul unui accelerator de proiecte antreprenoriale din Berlin.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), jurnalist wall-street.ro.

Citeste si:
Radu, Omniconvert: Foarte putini retaileri sunt centrati pe clienti
Radu, Omniconvert: Foarte...

Adreseaza intrebarile tale si poti castiga o carte de business relevanta. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cartea Excelenta in afaceri. Editia a IV-a, scrisa de Jim Collins.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri