Actorul Bogdan Dumitrache din "Pozitia copilului" a lansat un site de joburi si vine la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de miercuri, cu un nou format: doi invitati care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street intre orele 11:30 si 12:15 este actorul Bogdan Dumitrache, cel care a lansat E-talent, o platforma de casting online, prin intermediul careia artisti si angajatori din domeniul divertismentului din Romania pot interactiona. Emisiunea continua la ora 12:15 cu o discutie alaturi de Lucia Manole, Human capital strategist in cadrul Mind Master.

Invitatul emisiunii: actorul Bogdan Dumitrache are o experienta de 10 ani in domeniu, el conducand pana in prezent agentia de casting ExitFilms. Actorul a jucat in filme precum "Cand se lasa seara peste Bucuresti sau Metabolism", "Pozitia copilului", "Din dragoste cu cele mai bune intentii", "Loverboy", "Portretul luptatorului la tinerete", "Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii", "Moartea domnului Lazarescu" si "Trafic".

E-talent functioneaza ca un site dedicat locurilor de munca. Primul pas, pentru a avea acces la toate ofertele de munca, este ca utilizatorul sa isi creeze un cont care, odata activat, ii va permite acestuia sa vizualizeze si sa acceseze toate joburile de casting listate public pe E-talent.

Citeste si:
Bogdan Dumitrache, desemnat "cel mai bun actor"
Bogdan Dumitrache, desemnat...

Cred ca suntem un popor histrionic si majoritatea romanilor pot face fata cu succes unui rol mic intr-un spot publicitar.

"Este probabil cel mai performant soft de casting din Romania, o baza de date online in care se poate inscrie oricine doreste sa incerce experienta unei zile de filmare, fie ca vorbim de un spot publicitar, videoclip sau film. Cred ca suntem un popor histrionic si majoritatea romanilor pot face fata cu succes unui rol mic intr-un spot publicitar. In plus, joburile din industrie sunt destul de bine platite, ceea ce face experienta si mai recompensanta".

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef al publicatiei wall-street.ro.

Adreseaza intrebarile tale aici pentru Alexandra Roata. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cartea Excelenta in afaceri. Editia a IV-a, scrisa de Jim Collins.

Citeste si:
Actorul Bodgan Dumitrache a lansat o platforma de casting online
Actorul Bodgan Dumitrache a...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri