Trainerul Lucia Manole vine la Start-Up Wall-Street: "De cand ma stiu ma ocup de oameni"

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi, o editie cu un nou format: doi invitati consecutivi care se vor completa unul pe celalalt. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Emisiunea incepe la ora 11:30 cu Cristian Badea, CIO al companiei Avangate, si continua la 12:15 pana la 12:50 cu un dialog alaturi de Lucia Manole, Human capital strategist in cadrul Mind Master. Ea este trainer in cadrul Atelierelor de Antreprenoriat, un proiect de educatie la care puteti participa daca va inscrieti aici.

Cine este Lucia Manole, invitata emisiunii Start-Up Wall-Street? "De cand ma stiu ma ocup de oameni, in toate formele a ceea ce reprezinta conceptul de “resurse umane”. Se intelege deci, ca imi plac foarte mult oamenii. Toti oamenii: cei care se cunosc pentru ca stiu ce pot oferi, cei care nu se cunosc pentru ca ii pot ajuta sa se descopere; cei angrenati in sisteme si companii mari si care isi cunosc foarte bine locul si rolul intr-un intreg mecanism, dar si cei care doresc sa construiasca independent, propriile sisteme."

Ea este trainer in cadrul Programului Ateliere de Antreprenoriat.

Citeste si:
"Esecul tinerilor antreprenori nu este o drama, ci o rampa de lansare"
Trainerul Lucia Manole:...

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), jurnalist wall-street.ro.

Adreseaza intrebarile tale aici pentru Alexandra Roata. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cartea Excelenta in afaceri. Editia a IV-a, scrisa de Jim Collins.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri