Dragos Anastasiu vine la Start-Up Wall-Street. Ce intrebari ai pentru proprietarul Eurolines?

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de astazi, cu un nou format. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street intre orele 11:30 si 12:15 este antreprenorul Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines. Emisiunea continua la ora 12:15 cu o discutie alaturi de Sorin Matei, de la Empretec.

Dragos Anastasiu este presedintele grupului Eurolines Romania, care cuprinde una dintre cele mai mari agentii de turism din tara si unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de persoane.

A devenit antreprenor in urma cu 18 ani, abandonand o cariera sigura si confortabila de doctor in medicina in favoarea unei oportunitati de business aparute ca din senin. De atunci, Dragos Anastasiu s-a implicat activ in crearea si dezvoltarea mai multor firme – tour operare si servicii de rent a car, taxi si servicii si leasing, imobiliare si dezvoltare IT. Din 2011, reteaua de agentii a grupului Eurolines reprezinta brandul TUI in Romania, cel mai cunoscut jucator din piata turistica la nivel mondial.

Dragos Anastasiu este trainer in cadrul Atelierelor de Antreprenoriat, un proiect RBL recomandat de wall-street.ro. El va discuta alaturi de tinerii antreprenori despre importanta unui plan de afaceri.

Citeste si:
Emisiunea Start-Up Wall-Street implineste un an de zile: alege doar...
Emisiunea Start-Up...
Citeste si:
Cele mai bune surse alimentare de vitamina C
Cele mai bune surse...

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef al publicatiei wall-street.ro.

Ai intrebari pentru Dragos Anastasiu? Adreseaza-le aici, iar cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cartea "Modelul racheta. Sfaturi pentru construirea unei echipe performante"


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri