“<<Daca esti interesat, iti stau la dispozitie…>>Asa se termina 90% din mailurile in care tineri antreprenori incearca sa obtina finantare de la GECAD. Gresit. Sa ne intelegem: Daca este sa fie cineva interesat, atunci cel care scrie acest email este acela. Si anume are interesul sa obtina un meeting de la mine. Asta se face asa: email politicos de introducere – doua trei paragrafe care sa imi atraga atentia, in email un “killer secret sauce” - de ce businessul respectiv va fi de succes: echipa experimentata, sau crestere dovedita deja, sau orice credeti voi ca este senzational, iar la final atasezi pitch-ul”, explica Georgescu.

El adauga ca obiectivul e-mailului ar trebui sa fie ca citirea pitch-ului, mai exact a prezentarii afacerii, de catre investitor si in final obtinerea unei intalniri.

„Daca emailul spune: <<Sunt Vasile si am o idee. Daca te intereseaza iti stau la dispozitie. Raspunsul este <<NUUUUUUU! Nu ma intereseaza!!!!>>. Si ma straduiesc sa gasesc un raspuns politicos – sau nici macar”, mai spune Radu Georgescu.

Georgescu este implicat in VentureConnect si TechAngels, doua proiecte din domeniul tehnologiei care se adreseaza antreprenorilor care cauta investitori.