Dr. Dragos Bratasanu, fondatorul companiei Success Engineering, a incercat sa raspunda la mai multe intrebari business si nu numai, prin realizarea unui film, disponibil gratuit online, la care au participat cateva nume sonore din industria muzicii rock, lideri NASA dar si implicarea jocului mobil Angry Birds.

Care sunt secretele de leadership din spatele celor mai mari proiecte de la NASA si cum le putem aplica in viata noastra pentru a ne dezvolta mintea si extinde inima catre noi posibilitati? Care este viziunea despre succes a liderului care a construit telescopul Hubble si cum putem integra aceasta viziune in vietile noastre pentru a fi mai linistiti si mai fericiti?

Care este modelul de gandire al producatorilor Angry Birds, model ce le-a permis sa dezvolte unul dintre cele mai mari branduri din istorie si cum putem adopta aceasta gandire in proiectele noastre?

Care este secretul personal al unuia dintre cei mai mari muzicieni ai lumii, chitarist care a inspirat generatii intregi prin muzica lui? Care este puterea pe care o avem inauntrul nostru ca oameni si care sunt tehnologiile interioare prin care noi putem sa ne cream o viata plina de sens si de succes personal?

La aceste intrebari si la multe altele raspunde noul film de dezvoltare personala produs de romanul Dragos Bratasanu impreuna cu lideri de la NASA, muzicieni de renume mondial, autori in domeniul dezvoltarii personale si antreprenori de geniu: THE AMAZING YOU

Citeste si:
Cum au evoluat restantele romanilor la credite in ultima luna
Restantele romanilor la...

Filmul este disponibil in mai multe limbi si acum este oferit publicului din Romania in limba romana. Filmul este oferit gratuit la www.TheAmazingMovie.com

De ce The Amazing You

Pe cand era student, pentru ca nu isi permitea sa isi cumpere decat strictul necesar, Dr. Dragos Bratasanu, fondatorul companiei Success Engineering, petrecea foarte mult timp citind in librariile din Bucuresti. Desi de profesie inginer, i-a placut mult sa studieze manuscrisele antice si traditiile spirituale stravechi din diferite colturi ale lumi. Aplicand ce a invatat de la marii maestri spirituali ai lumii si din toate cartile care i-au modelat mintea in anii de facultate, viata lui Dragos a inceput sa schimbe. La doar 24 de ani a organizat singur doua expeditii in Antarctica si la Polul Nord. La 25 de ani a fost parte din Prima Misiune Romaneasca de Simulare Martiana organizata de Agentia Spatiala Romana si a devenit colaborator National Geographic.

La 26 de ani a plecat in Noua Zeelanda unde a condus pentru un an divizia de tehnologii spatiale in Asia Pacific a unei companii multinationale. De acolo a plecat mai departe in SUA unde a absolvit programul International Space University la NASA Kennedy Space Center si Florida Institute of Technology. In 2013 a adus in Europa programul oficial de leadership si team development al NASA.

Dragos a facut acest film pentru prietenii lui, pentru toti oamenii care sunt in cautarea a ceea ce e cu adevarat important pentru ei, pentru cei care nu au renuntat sa mai caute ceea ce ii inspira cu adevarat, pentru cei care vor sa faca lumea mai buna, sa aduca o contributie si sa schimbe in bine vietile celorlalti. Trebuie sa fim cu adevarat responsabili pentru noi insine, si sa fim complet sinceri cu noi pentru a putea pasi pe acest drum catre o viata implinita. Depinde doar de noi ce facem cu aceasta informatie.

Dupa cum spune in film Peter, Chief Marketing Officer la ROVIO - producatorii Angry Birds: Nimic nu este imposibil. Am trimis pe luna oameni in 1969, daca putem face asta putem face multe alte lucruri.
Filmul include interviuri cu:
• Dr. Charles PELLERIN – Director NASA
• Steve VAI – muzician laureat al premiului Grammy,
• Gregg BRADEN – cercetator in domeniul spiritualitatii si autor vizionar,
• Peter VESTERBACKA – fondatorul ROVIO, compania produce ANGRY BIRDS,
• Dr. Scott HUBBARD, profesor la Stanford University
• Dr. Dorin PRUNARIU, singurul cosmonaut roman
• Dr. Robert RICHARDS, co-fondatorul Singularity University

Citeste si:
Care sunt salariile la care viseaza romanii. Tinta nu e inalta
Studiu eJobs: Romanii cred ca...

Filmul este disponibil gratuit la adresa www.TheAmazingMovie.com.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cum arata Bucurestiul, vazut de pe Statia Spatiala Internationala