18 Noiembrie 2014

Riscurile cu care se confrunta firmele din Romania: Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, Dragos Doros (KPMG)



Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, difuzata astazi, ora 12:30, este Dragos Doros, director in cadrul departamentului de asistenta fiscala al KPMG.

A lucrat la Fisc si la Ministerul de Finante, iar acum activeaza intr-o companie de consultanta. "Asteptarile mediului privat de la mediul politic se refera doar la stabilitate. Antreprenorii si managerii vor un sistem echitabil de administrare a tarii in ceea ce priveste partea economica. Companiile isi doresc foarte mut stabilitate", spune Dragos Doros.

"Mediul de business se schimba: marjele sunt mai mici, iar munca este mai sustinuta!", adauga invitatul WALL-STREET 360. Ce inseamna noua realitate economica pentru IMM-uri si companiile mari? Raspunde Dragos Doros in materiul VIDEO de mai sus.

WALL-STREET 360, emisiunea de business care iti prezinta o industrie la 360 de grade, este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 17-22 noiembrie, realizata in parteneriat cu firma de asigurari comerciale Euler Hermes, este dedicata Riscurilor si IMM-urilor din Romania.

Dragos Doros are o experienta de peste 18 ani in domeniul fiscal si pe parcursul carierei sale a colaborat cu firme care activeaza pe piata consultantei fiscale si de audit, ocupand si functia de director al Departamentului de Legislatie si Impozitare Directa din cadrul Ministerului Finantelor Publice.



Citeste si