Ca si in anii precedenti, programul este organizat de Matei Dumitrescu (foto), reprezentantul Investment Ready Academy si membru al celei mai cunoscute asociatii de investitori din Romania, Techangels, a carui experienta antreprenoriala, de investitii, si de mentorat, adresata start-up-urilor, il recomanda ca pe unul dintre cei mai de succes tineri antreprenori din Romania, la ora actuala.

Evenimentul va debuta cu o sesiune de Warm-Up, ceea ce, cu alte cuvinte, s-ar traduce printr-un workshop intensiv, care isi propune, in primul rand, sa atraga si sa selecteze initiativele de afaceri, pentru a le putea pune, mai apoi, in legatura cu investitorii cu experienta si pentru a le facilita accesul la mentorat, dar si la finantare internationala. Participantii vor avea ocazia nu doar sa lucreze cu traineri din Austria, selectati in functie de specificul fiecarui domeniu de activitate in parte, ci si sa isi prezinte proiectul in fata unor investitori reali.

Initiativele cu cel mai inalt potential vor participa ulterior la programele de pregatire ale Investment Ready Academy, care se vor desfasura, tot in cursul acestui an, la Viena. Este vorba de trei module de studiu, care au ca scop perfectionarea modelului de afaceri, construirea unui dosar atractiv pentru investitii, si prezentarea acestuia in fata investitorilor cu impact major. Tinta de ansamblu a Investment Ready Academy este crearea unei piete active de investitii in Europa Centrala si de Est.