24 Februarie 2015

Cum construiesti un restaurant de lux in Bucuresti? Raspunde chef-ul Joseph Hadad in emisiunea WALL-STREET 360



Emisiunile de business WALL-STREET 360 de saptamana aceasta (23-27 februarie), difuzate in fiecare zi, de la ora 12:30, vor analiza tendintele momentului in piata restaurentelor.

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de luni, ora 12:30, a fost Joseph Hadad, chef si co-proprietar al restaurantului Joseph by Joseph Hadad din Capitala.

"Joseph Hadad si cei care au finantat acest proiect ambitios si-au propus sa faca unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti, de fine dining – daca nu chiar cel mai bun – si au reusit in cea mai mare masura, sau chiar in totalitate, probabil", scrie Restograf.ro.

Urmareste emisiunea WALL-STREET 360 pentru raspunsuri, recomandari si analize din partea managerilor, chef-ilor si antreprenorilor cu experienta in administrarea unui business cu restaurante.



Citeste si