Revista blogurilor de business: "Am incercat si noi si nu a mers"

Revista blogurilor: cele mai interesante insemnari de pe blogurile economice si de business.

  • In ultimii 10 ani de zile, in toate proiectele de business in care m-am implicat am fost intampinat mereu cu descurajari spuse direct in fata direct de oamenii binevoitori care fiind influentati ba experientele trecute ba de teama de a nu cadea in dizgratie pentru ca ei nu au reusit ba de invidie :„Nu o sa reusesti”, „Nu o sa mearga”, „ Nu iti dau nici o sansa”, „Am Incercat si noi si nu a mers”, scrie managerul Gabriel Muresanu pe blogul sau.
  • Antreprenorul Mihai Seceleanu analizeaza, pe scurt, legea business angels. "Nu vad, sincer, de ce ar fi nevoie de deductibilitate", scrie el pe seceleanu.ro.
  • Cristian Manafu scrie despre un val de aplicatii pentru terminalele mobile, care agrega stiri din foarte multe surse si pe foarte multe subiecte. Iata cateva recomandari.
  • Cursul valutar se apreciaza. Ceea ce este o veste foarte buna. Se apreciaza insa nu pentru ca economia romaneasca duduie de nu mai poate ci este mai degraba efectul politicii monetare a BCE (Banca Centrala Europeana), adica a tiparirii si inundarii pietelor cu bani, ceea ce are ca efect ieftinirea Euro fata de toate valutele, scrie Stelian Muscalu.
  • Sebastian Bodu scrie despre neconstitutionalitatea legislatiei privind casele de marcat electronice.
  • Este cat se poate de clar si de oficial: BNR nu doreste aprecierea leului. Cu alte cuvinte, ca sa o spunem raspicat si pentru cei mai surzi dintre analisti, BNR nu lasa piata valutara libera sa functioneze, scrie Bogdan Glavan pe logec.ro.

Sursa foto: Shutterstock


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri