Cartea zilei la WALL-STREET 360, propusa de Andrei Gosu, director general al Ascendis, este Business Model Generation, scrisa de Alexander Osterwalder si Yves Pigneur.

Business Model Generation este un manual de strategie… o strategie a prezentului, care provoaca si restructureaza vechea paradigma de afaceri ce sta sa cada. Totul este diferit la aceasta carte: abordarea autorilor si a co-autorilor (470 de practicieni din 45 de tari), redactarea subiectelor, insiruirea capitolelor, elementele de grafica si design, chiar si dimensiunea, dar mai ales continutul.

Dupa ce vei citi Business Model Generation, realizezi ca cei doi au realizat un produs caruia i-au asigurat succesul aplicand pas cu pas ce scrie in carte. De aceea, putem spune fara rezerve ca succesul acestei carti dovedeste calitatea continutului!

Cartea este disponibila pe site-ul Okian.ro (129,99 lei). Citind aceasta carte, vei descoperi, printre altele, care sunt cele 9 blocuri care definesc o strategie realmente orientata catre client.

Citește și
Coronavirus| Ce spun antreprenorii despre măsurile de sprijin luate de Guvern
Setari Cookie-uri