Cartea zilei la WALL-STREET 360, propusa de Andrei Gosu, director general al Ascendis, este Business Model Generation, scrisa de Alexander Osterwalder si Yves Pigneur.

Business Model Generation este un manual de strategie… o strategie a prezentului, care provoaca si restructureaza vechea paradigma de afaceri ce sta sa cada. Totul este diferit la aceasta carte: abordarea autorilor si a co-autorilor (470 de practicieni din 45 de tari), redactarea subiectelor, insiruirea capitolelor, elementele de grafica si design, chiar si dimensiunea, dar mai ales continutul.

Dupa ce vei citi Business Model Generation, realizezi ca cei doi au realizat un produs caruia i-au asigurat succesul aplicand pas cu pas ce scrie in carte. De aceea, putem spune fara rezerve ca succesul acestei carti dovedeste calitatea continutului!

Cartea este disponibila pe site-ul Okian.ro (129,99 lei). Citind aceasta carte, vei descoperi, printre altele, care sunt cele 9 blocuri care definesc o strategie realmente orientata catre client.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri