Birocratia omoara Romania. Cam asa ar suna un slogan devenit deja celebru. Insa pentru Raul Pop pare mai mult o provocare. S-a inhamat poate la unul dintre cele mai dificile proiecte care pot exista in acest moment pe piata locala. Approd este unealta cu care tanarul vrea sa digitalizeze birocratia si este gandita ca un intermediar in lupta cetateanului cu hartogaraia pe care este nevoit s-o completeze de fiecare data, scrie start-up.ro.

Platforma online functioneaza sub promisiunea de a permite crearea de PFA oricui in numai cinci minute. Cu ajutorul a catorva campuri de completat, Approd va scuteste de ore bune de drumuri si de chinul de a sta la coada pentru ca apoi o functionara scarbita sa puna pauza la Solitare pentru a va comunica ca mai aveti nevoie de inca o hartie: ”Principalul avantaj al folosirii Approd este faptul ca iti scrii datele o singura data si ca restul e completat de noi automat. Momentan, pe site avem infiintare/desfiintare de PFA si intrepridere individuala, insa avem planuri mari de viitor” spune cofondatorul Approd pentru start-up.ro.

Raul Pop are 25 de ani si backround IT. Alaturi de Alin Vlasin, Mihai Negrean si Paul Atasiei, a pus bazele Approd. El a stat de vorba cu start-up.ro si a povestit despre ideea sa si ce l-a determinat sa faca pasul spre lansarea unei aplicatii care este menita sa usureze considerabil pasii deschiderii unui PFA: „Eu am backround IT, la fel ca si ceilalti cofondatori, cu care sunt prieten de ceva vreme. Am pornit impreuna pe acest drum, si ne este mult mai usor sa lucram impreuna datorita faptului ca ne stim de mult. Cand lucram la Approd ne strangem acasa la unul dintre noi. Am facut parte din Acceleratorul Spherik de la Cluj care ne-a ajutat sa ne limpezim ideea si ne-a pus la dispozitie mentori de calitate. Am considerat ca e mai bine sa lucram asa”.

Afla mai multe informatii pe start-up.ro

Sursa foto: http://start-up.ro/pfa-in-5-minute-approd-promite-sa-fie-startup-ul-de-taiat-hartii/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri