Catalin Chis, fondatorul grupului de firme APS (Active Power Solutions), din care face parte si Life is Hard, singura companie de software de pe Bursa, a povestit intr-o emisiune Wall-Street 360 despre provocarile vietii de antreprenor, deschiderea biroului la Londra, dar si despre planurile de dezvoltare ale Life is Hard.

Catalin Chis si-a inceput activitatea de antreprenor in anul 2000, cand obiectivul sau a fost sa devina un actor important in piata de IT&C din Romania. In 2008, ca o dezvoltare naturala a ceea ce reusise sa faca, Chis a infiintat o noua firma prin asociere cu Erik Barna, KL Software, companie care a dezvoltat unul dintre cele mai importante produse din domeniul brokerajului in asigurari, platforma 24Broker.ro, care tranzactioneaza peste 150 milioane euro anual.

In 2014, actionarii firmei au decis sa faca un rebranding al KL Software si, dupa un proces de selectie, numele ales a ramas Life is Hard, companie care acum este listata pe bursa in sectiunea AeRo, fiind prima firma de software din Romania care a devenit publica.

"In momentul in care am decis sa facem rebranding-ul, unul dintre pilonii naturali de dezvoltare era sa mergem usor si catre partea de outsourcing international si sa iesim din tara, incercand sa ne oferim serviciile catre piete mult mai mari (Germania, Marea Britanie sau Statele Unite)", isi aminteste Chis.

Aflati intreaga poveste a Life is Hard din emisiunea Wall-Street 360.

Puteti sa il cunoasteti pe Catalin Chis la conferinta Antreprenor, caut finantare, oganizata de wall-street.ro in 29 septembrie, cand antreprenorul din Cluj va participa atat la dezbatere, cat si la un panel de speed dating.

Inscrie-te la speed dating si obtine pentru afacerea ta sfaturi, idei si (poate) chiar finantare de la investitorii aflati in panel.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri