PepsiCo, unul dintre cei mai mari producatori de bauturi racoritoare, lanseaza un program incubator destinat sa sustina cresterea si dezvoltarea brandurilor din sectorul alimentar si al bauturilor dedicate nutritiei si unui stil de viata echilibrat.

Noul program se concentreaza pe produsele destinate consumatorilor europeni si isi propune sa identifice opt branduri inovatoare din sfera nutritionala. Companiile selectate vor primi fonduri si oportunitatea de a colabora cu experti PepsiCo de la branduri precum Quaker, Alvalle, Naked si Tropicana. Partenerii PepsiCo vor ajuta si consilia companiile selectate pentru a-si atinge potentialul pe piata. Antreprenorii ale caror afaceri inregistreaza vanzari de 2 milioane euro sau mai mici de aceasta se pot inscrie pe www.nutritiongreenhouse.com pana pe 15 mai 2017.

Fiecare dintre companiile alese va primi o bursa in valoare de 25.000 euro, iar timp de sase luni, fiecare va avea posibilitatea de a lua parte la evenimente diverse, primind ajutor inclusiv de la directori a caror expertiza ii va ajuta sa identifice provocarile imediate pentru a obtine o crestere rapida in piata. La sfarsitul programului, compania castigatoare va fi premiata cu 100.000 euro, avand posibilitatea de a-si continua expansiunea.

„Cererea consumatorului pentru alimentele si bauturile mai nutritive continua sa creasca si acesta este un semn bun pentru industria noastra. Avem o oportunitate extraordinara de a folosi resursele noastre globale pentru a influenta schimbarea intr-un mod pozitiv, iar programul Nutrition Greenhouse isi propune sa contribuie la dezvoltarea celor mai buni antreprenori din sectorul de alimente si bauturi”, a spus Juan Ignacio Amar, vicepresedinte al departamentului de Nutritie PepsiCo din Europa de Vest si Africa Subsahariana.

PepsiCo a generat peste 63 miliarde dolari venit net in 2016, adus de un portofoliu de alimente si bauturi care include Frito-Lay, Gatorade, Pepsi-Cola, Quaker si Tropicana.

Citeste si:
BizTool.ro: Dragos Ion, contabilul care ajuta antreprenorii sa...
BizTool.ro: Dragos Ion,...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Cele mai importante evenimente ale momentului