Start-Up Nation: Trei banci vor finanta antreprenorii

Ilan Laufer, Ministrul pentru Comert, Antreprenoriat si Mediul de Afaceri, a vorbit, vineri, despre stadiul programului Start-Up Nation, cu o saptamana inainte de inchiderea inscrierilor. Ministrul a prezicat ca Banca Transilvania, CEC Bank si BCR vor acorda credite punte, pentru finantarea antreprenorilor selectati in programul Start-Up Nation.

"Astazi s-a incheiat perioada pentru inscrierea partenerilor de implementare. A fost o scurta prelungire, fiindca unii dintre parteneri, avand nevoie de aprobare externa, nu s-au incadrat in termenul acordat", a spus Ilan Laufer despre programul Start-Up Nation, potrivit start-up.ro.

Ministerul a primit trei oferte concrete, de la Banca Transilvania, CEC Bank si BCR, care vor acorda credite punte pentru finantarea antreprenorilor selectati in programul Start-Up Nation, pe baza acordului de finantare cu statul. Potrivit lui Ilan Laufer, creditul punte va fi aprobat in doar 10 zile si nu se vor negocia conditiile individual.

Cu o saptamana inainte de finalizarea inscrierilor s-au facut 12.273 de conturi pe site si au fost introduse peste 4.700 de planuri de afaceri. Peste 11.000 de locuri de munca au fost asumate prin intermediul planurilor de afaceri.

Citeste si:
Start-Up Nation 2020: buget pentru finantarea a 5.000 de firme
Start-Up Nation 2020 va avea...
Sursa foto: Agerpres / Liviu Sova

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri