Un numar de 43 de companii din Romania au luat startul competitiei de anul acesta, dintre care trei se gasesc in clasamentul Fast 50. Compania romaneasca cu cea mai mare rata de crestere a veniturilor este compania Trencadis din Baia Mare, cu crestere a veniturilor in ultimii patru ani de 710%. Aflata pentru a doua oara in clasamentul Fast 50, in urcare pe locul 19 fata de locul 40 ocupat anul trecut, Trencadis este o companie de sisteme integrate al carei obiectiv principal este acela de a optimiza si a inova solutiile destinate interactiunii dintre cetateni si institutiile statului.

Aflata pentru prima data in clasamentul Fast 50, compania timisoreana Qualteh se plaseaza direct pe locul 39, cu o rata de crestere de 388%. Qualteh construieste solutii de dezvoltare si adaptare pentru companii inovatoare si solutii de software mobile.

Cu o rata de crestere de 324%, Tremend, o companie de software din Bucuresti cu peste 11 ani de experienta, se situeaza pe locul 47. Pentru a doua oara in clasamentul Fast 50, Tremend este specializata in livrarea de solutii complexe de software, incorporand tehnologii avansate destinate unor clienti variati, de la start up-uri americane la multinationale din peste 15 tari, situate pe trei continente.

Sursa foto: Andrey Popov/ Shutterstock.com