Un numar de 43 de companii din Romania au luat startul competitiei de anul acesta, dintre care trei se gasesc in clasamentul Fast 50. Compania romaneasca cu cea mai mare rata de crestere a veniturilor este compania Trencadis din Baia Mare, cu crestere a veniturilor in ultimii patru ani de 710%. Aflata pentru a doua oara in clasamentul Fast 50, in urcare pe locul 19 fata de locul 40 ocupat anul trecut, Trencadis este o companie de sisteme integrate al carei obiectiv principal este acela de a optimiza si a inova solutiile destinate interactiunii dintre cetateni si institutiile statului.

Aflata pentru prima data in clasamentul Fast 50, compania timisoreana Qualteh se plaseaza direct pe locul 39, cu o rata de crestere de 388%. Qualteh construieste solutii de dezvoltare si adaptare pentru companii inovatoare si solutii de software mobile.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Andrey Popov/ Shutterstock.com